• Friss
PAG 1 Standard Címkézés Fegyvert, Kötőelemek Tag Szakállak Mellékletek az Összes Szabványos Ára Fegyvert, 5000pcs - 50pcs/Klip, Tiszta

PAG 1 Standard Címkézés Fegyvert, Kötőelemek Tag Szakállak Mellékletek az Összes Szabványos Ára Fegyvert,

HUF 1213.65

Árukból
A boltban

Specifikáció : 1" Standard címkézés fegyvert szakállak kötőelemek, összesen 5,000 db, 50pcs/klip.Címkék világos színű.Úgy tervezték, hogy minden szövet.Ez a tüskék kötőelemek a leggyakoribb tag-pin-kódot a szabványos tag fegyvert, mellyel a ruházat címkézés alkalmazások.A nagyobb lapát végén ellenőrizze, hogy nem jön vissza a lyukon keresztül egyszer alkalmazzák.Kiváló ár-Érték : használható minden PAG márka szabványos jelölési fegyvereket.Kompatibilis használata más márka szabványos jelölési fegyvert.Csak akkor használja a szabványos jelölési fegyvert, nem használható, jól címkézés fegyvert.A legjobb eredmény érdekében használja a PAG szabványos jelölési fegyver csere tűk.PAG tag sorozat termékek a legjobb választás a vezető kiskereskedők.A termék megoldás, hogy működik a legjobban az ön számára, kérjük, győződjön meg róla, hogy a kilátás minden PAG címkézés sorozat termékek ASIN a .Szín : Tiszta.

A jellemzők

1 Standard címkézés fegyvert szakállak kötőelemek, összesen 5,000 db, 50pcs/klip. Címkék világos színű. Úgy tervezték, hogy minden szövet :

Így tetszhet neked