• Friss
Livebest Tűzifa Napló Kocsi Szállító Járművek Fa Költöztető Teherautó Tűz Rack Tárolási Engedélyes Kertben, Teraszon, Kertben, Zöld

Livebest Tűzifa Napló Kocsi Szállító Járművek Fa Költöztető Teherautó Tűz Rack Tárolási Engedélyes Kertben,

HUF 12013.65

Árukból
A boltban

Ez a napló kocsi ideális kandalló tartozék,könnyen szállítható a tűzifa helyről.Kiváló minőségű anyagból,masszív, tartós,maximális súlya 220 KG.Az acél konstrukció, 10 hüvelykes nagy kerekek, hogy fa állvány masszív, könnyen húzza.Tökéletes boltív tartja a tűzifát,hogy könnyen tárolható, illetve a közlekedés,ideális otthoni használatra.A tűz rack eltekintve a könyv tűzifa, ez is lehet tárol tűzifa, már nem aggódni tűzifa lesz kaotikus felhalmozási a földön.Specifikáció : Anyag : Acél Termék méretei : (28.3-42)x22.4x20.5 a Kerék átmérő : 10in Szín : zöld Súly : 17 Lbs Betöltése : 220 Lbs Leírás : Ez a Fa Mover tökéletes, hogy szállító a tűzifa helyről.Persze,ez is alkalmas arra, hogy a közlekedés más dolog, mint a dobozokat,stb.A kocsi,akkor végezhet nagy mennyiségű tűzifa egyszerre meg tudja tartani a fát szépen foglalt, ahelyett, hogy hever a földön.

A jellemzők

Anyag:
Acél
A termék méretei:
(28.3-42)x22.4x20.5
Kerék átmérő:
10in
Szín:
zöld
Súly:
17Lbs
Betöltése:
220Lbs
LEÍRÁS:
Ez a Fa Mover tökéletes, hogy szállító a tűzifa helyről. Persze,ez is alkalmas arra, hogy a közlekedés más dolog, mint a dobozokat,stb. :
A kocsi,akkor végezhet nagy mennyiségű tűzifa egyszerre meg tudja tartani a fát szépen foglalt, ahelyett, hogy hever a földön. :

Így tetszhet neked